Bernina 1150mda


Anslutna Dokument

Broschyr


Köp i vår webshop

Tillbaka till startsidan!


Information

MTC - Micro Thread Control, 5 – 9 mm sömbredd, Nålpåträdare Sväng-ut-syfot (patenterad), 3- och 4 trådig, 3-super-stretch, 2-och 3 trådig flatlock, 2-och 3 trådig rullsöm, 2-och 3 trådig smalsöm, 2-trådig överkastning

mtc knapp
Justerar gripartråden med en enkel knappvridning! Tack vare den pat-enterade mtc-trådkontrollen, är det nu äntligen möjligt att direktinställa längden på avkantningstråden: den perfekta sömmen med ett enkelt handgrepp!

Rullfållsspak 
Med rullfållsspaken ändrar man enkelt från rullfåll och tillbaka igen, utan att behöva byta stygnplåt eller syfot.

Nålpåträdare 
Med denna praktiska nålpåträdare, trär du enkelt både höger och vänster nål.

Trädnings- (Lay-in) system 
Med BERNINA´s lay-in trädnings- system träder man enkelt och lätt på en gång. Med det auto- matiska trädningssystemet för undergriparen är det lika enkelt att trä undergriparen.

Med denna användbara overlock hemma syr man såväl kläder som hemtextilier. Den patenterade mtc- trådkontrollen ger en perfekt söm endast genom att vrida på en knapp.

Patenterad utsvängbar syfot

Vrid helt enkelt syfoten åt sidan och skapa större utrymme för trädning och nålbyte.

Frontfots lyftsystem

Det extra lyftet av syfotens främre del, gör det möjligt att placera flera lager tyg och tjocka arbeten tex stickade tröjor exakt under syfoten.

mtc knapp

Justerar gripartråden med en enkel knappvridning ! Tack vare den patenterade mtc-trådkontrollen, är det nu äntligen möjligt att direktinställa längden på avkantningstråden: den perfekta sömmen med ett enkelt handgrepp!

Tillbehör i griparluckan

Här hittar du snabbt de vanligaste tillbehören.

Differentialmatnings- och stygnlängdskontroller

Med dessa lättåtkomliga kontroller kan man enkelt justera till perfekt matning och stygnlängd, även mitt under sömnadsarbetet.

Trädnings- (Layin)system

Med BERNINA´s lay-in trädningssystem träder man enkelt och lätt på en gång. Med det automatiska trädningssystemet för undergriparen är det lika enkelt att trä undergriparen.

Reglerbar trådspänning

De praktiska reglagen visar den inställda trådspänningen och man kan göra steglös justering när så behövs

Professionell överknivsavskärning

Överknivens suveräna skärförmåga även i tjocka material gör att alla avkantningar blir snygga och ser professionella ut.

Differentialmatning

Den steglösa differentialmatningen resulterar i släta och fina sömmar i stickat och förhindrar rynkor, veck eller sammandragning i fina material.

Rullfållsspak

Med rullfållsspaken ändrar man enkelt från rullfåll och tillbaka igen, utan att behöva byta stygnplåt eller syfot.