Bernina 800DL


Anslutna Dokument

Broschyr


Köp i vår webshop

Tillbaka till startsidan!


Information

Bernina 800DL. I ett enda steg, kan du klippa, sy och avsluta kanter på alla tyger från tunnt silke och satin till denim, fleece och stretchiga tyger. Och, även om 800DL är så enkel att en nybörjare kan använda den, kan du sy som ett proffs med flertalet tekniker som gör sömnaden snabb och enkel. 

Sömnad med en eller två nålar, maskinens 2, 3, och 4-trådskapacitet och justerbara trådspänning gör att du exakt kan få det utseende du vill ha. För att underlätta, har denna maskin har ett enkelt trädningssystem där det mesta av arbetet redan är gjort. Differentialmatare gör att sömmarna blir mjuka och fina. Den inbyggda rullsömsmekanismen är din med en fingerrörelse. Extra tillbehör finns för dig som ser nya möjligheter. Det är en perfekt start för en nybörjare.

 

Övergriparskydd

Övergriparskyddet gör det möjligt att overlocka med endast 2 trådar tex vid sammanfogning av tyglager eller skapa dekorativa rullfållar och i båda fallen sparar man tråd.

Differentialmatnings- och stygnlängdskontroller

Med dessa lättåtkomliga kontroller kan man enkelt justera till perfekt matning och stygnlängd, även mitt under sömnadsarbetet.

Trädnings- (Layin)system

Med BERNINA´s lay-in trädningssystem träder man enkelt och lätt på en gång. Med det automatiska trädningssystemet för undergriparen är det lika enkelt att trä undergriparen.

Reglerbar trådspänning

De praktiska reglagen visar den inställda trådspänningen och man kan göra steglös justering när så behövs

Professionell överknivsavskärning

Överknivens suveräna skärförmåga även i tjocka material gör att alla avkantningar blir snygga och ser professionella ut.

Differentialmatning

Den steglösa differentialmatningen resulterar i släta och fina sömmar i stickat och förhindrar rynkor, veck eller sammandragning i fina material.

Rullfållsspak

Med rullfållsspaken ändrar man enkelt från rullfåll och tillbaka igen, utan att behöva byta stygnplåt eller syfot.